08 April 2010

Kisah Pertengahan Juli


Semacam bunga separuh masa lalu pada jam bunga, teratai yang datang. Hari jadi ibu saya, walaupun, dia telah lama berlalu. Tetapi anda ...Tiga pekerjaan antara kami kedua-duanya mempunyai hari yang sama. Berkelah A, anda berkata, di taman menyeberangi jalan, kita tidak akan mendapat hilang dalam gelap.Mula-mula kita mesti peruntukan, baguette, beberapa Brie, selimut, sudah tentu, dan engkau. Kami menuju ke kedai di mana kita akan menjadi satu juta kali sebelum.

Kecuali ini apabila anda tidak melihat membendung gila terjulur keluar untuk melindungi pokok. Saya lakukan, tetapi kemudian ia sudah terlambat menjerit.Tayar datang dari rim cara kita melanda. Anda disokong off marah, takut cukup untuk meludah, tenaga antara kita gelap kerana anda maneuvered kita ke taman berat sebelah.

Ia adalah tanda kita, gaya kita, risau dan puntung rokok dan kulit kayu sementara menunggu bagi AI Triple telah begitu baru-baru ini dibeli pada bersenang-senang diri pelindung.Bermotor lepas lalang mungkin melihat kesusahan, tidak semua hak, tetapi mereka akan tahu kita tidak boleh menahan perubahan datang dengan segenap kekuatanmu kami?

Anda akan letih kita tahu, pekerjaan letih anda, penglihatan anda mengecil, pinggir pergi entah bagaimana, misteri Strok Saya bimbang, dan anda C ditakuti, tetapi sebaliknya kita bercakap mengenai orang-orang kita tahu dan keluarga. Perlahan-lahan rumah pada ganti kita pergi Untuk menghulurkan dalam rumput panjang, menghabiskan. Dengan usaha gabungan kita cuba untuk menyimpan cahaya topik, kemudian keluar biru anda mula membaca Dalam usaha nama adik-beradik hidup anda.

Jadi ramai saudara, tidak begitu banyak dipersalahkan kerana keluarga pergi. Kita mesti telah dikenali sembang ini akan bingkai Beberapa bulan akan datang sebagai kenalan telah dibuat dengan mereka mengenai fakta prognosis anda dan keinginan pada masa hadapan dan semua api Left akan meletakkan. Apabila Tentera Laut orang datang untuk makmal pra-pembedahan anda kemudian dalam seminggu, kita semua kagum pada rahmat yang datang kepada kita di jalan yang tertentu.

Tiada pokok, mahupun kanak-kanak, atau kereta, atau basikal datang untuk mencederakan nasib mengambil penerbangan ke pusingan bulatan seluruh kehidupan ini khususnya Untuk menawarkan akhir kepada semua kesakitan dan anda membuat persengketaan letih.